Ενέργειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου με αφορμή τα μέτρα σε Αργολίδα και Σπάρτη

Ενέργειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου με αφορμή τα μέτρα σε Αργολίδα και Σπάρτη

“Η συνεργασία της Περιφέρειας και των υπηρεσιών της με τον ΕΟΔΥ και τις δημόσιες δομές υγείας θα είναι πλήρης και συνεχής”, σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Η δήλωση του Περιφερειάρχη έγινε μετά την ανακοίνωση για το αυστηρό lockdown, που επιβλήθηκε στην Π.Ε. Αργολίδας και στον Δήμο Σπάρτης, από τα ξημερώματα της Πέμπτης μέχρι και τα ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας 18 του μήνα, με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Στις δύο αυτές περιοχές, μεταβαίνουν την Πέμπτη, τόσο ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής   Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βασίλης Διαμαντόπουλος, όσο και ο γενικός συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βασίλης Χαντζής.

Από την Πέμπτη επαναλαμβάνεται η διενέργεια rapid test στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, ξεκινώντας από αυτές της έδρας και της Π.Ε. Αρκαδίας στην Τρίπολη.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις