Π. Νίκας: «Αργολίδα και Σπάρτη είναι σε καλή κατάσταση»

Π. Νίκας: «Αργολίδα και Σπάρτη είναι σε καλή κατάσταση»

«Η Αργολίδα και η Σπάρτη παρουσιάζουν καλή κατάσταση όσον αφορά στα επιδημιολογικά δεδομένα. Είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα παραταθούν τα σκληρά περιοριστικά μέτρα», τόνισε από την Τρίπολη ο περιφερειάρχης της Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Αναφερόμενος στο θέμα της Αργολίδας και του δήμου Σπάρτης, ο Περιφερειάρχης σημείωσε: «Στην Αργολίδα βρέθηκε ήδη κλιμάκιο της Περιφέρειας, όπου έγινε διάσκεψη και εξετάστηκαν όλα τα θέματα. Υπάρχουν και στις δύο περιοχές κλιμάκια που διενεργούν τεστ, ενώ γίνεται και ιχνηλασία. Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και η διεύθυνση Δημόσιας Υγείας θα βρεθούν την Παρασκευή και στην Σπάρτη».

Ο Παναγιώτης Νίκας, έδωσε και κάποιους αριθμούς. «Στην Αργολίδα την Πέμπτη έγιναν 400 ράπιντ τεστ και δεν υπήρξε κρούσμα. Στο νοσοκομείο του Άργους νοσηλεύονται 2 άτομα. Στη Σπάρτη είχαμε 100 τεστ με ένα κρούσμα. Νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης 6 άτομα».

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε απ’ όλους τους κατοίκους της Πελοποννήσου να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να τηρούν αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις