Βόλος: Ομαλά εξελίσσεται η πρώτη ημέρα εμβολιασμού ηλικιωμένων

Βόλος: Ομαλά εξελίσσεται η πρώτη ημέρα εμβολιασμού ηλικιωμένων

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού σε ηλικιωμένους πολίτες του Βόλου, από το Εμβολιαστικό Κέντρο του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Συγκεκριμένα, ένας- ένας και τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο, εμβολιάστηκαν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι 44 ηλικιωμένοι που καταγράφηκαν στον κατάλογο, προκειμένου να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Εμβολιαστικού Κέντρου, ο εμβολισμός θα συνεχιστεί καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως του σημερινού αποθέματος εμβολίων, με πεζοναύτες της 11ης Πτέρυγας Μάχης και με εν στόλους άλλων σωμάτων.

Αύριο θα λειτουργήσει και το δεύτερο εμβολιαστικό κέντρο στην Αργαλαστή του δήμου Νοτίου Πηλίου, με προγραμματισμένο τον πρώτο εμβολιασμό σε έναν άνδρα 96χρόνων.

Ο προγραμματισμός που υπάρχει για το νομό Μαγνησίας αναφορικά με την λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων, αφορά στη δημιουργία άλλων 15 δομών, οι οποίες ακόμα δεν έχουν τεθεί σε εφαρμογή.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις