Λευκή αλλά και «παγωμένη» η Τρίπολη

Λευκή αλλά και «παγωμένη» η Τρίπολη

Σε αρκετές ρίψεις άλατος προχώρησε ο δήμος της Τρίπολης, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του παγετού ο οποίος επικράτησε στην περιοχή.

Η ρίψη άλατος έγινε τη νύχτα της Δευτέρας αλλά και το πρωί της Τρίτης. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε δρόμους της πόλης, όσο και και σε αρτηρίες τοπικών κοινοτήτων του δήμου.

Το πρωινό τοπίο του οροπεδίου της Τρίπολης ήταν όμορφο και μαγευτικό. Ωστόσο, οι πολικές θερμοκρασίες και το παγωμένο χιόνι ανάγκασαν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις όποιες μετακινήσεις τους.

Το λευκό τοπίο ξετρέλανε τα παιδιά, που βγήκαν έξω για τον παραδοσιακό χιονοπόλεμο και για τη δημιουργία των χιονάνθρωπων.

Η ΕΡΤ Τρίπολης παρουσιάζει φωτογραφίες από το Δημοτικό Στάδιο της Τρίπολης, όπου το τερέν και το ταρτάν καλύπτονται από το παγωμένο χιόνι.

Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις