Στην εντατική 40χρονη που κάηκε προσπαθώντας να ανάψει το τζάκι

Στην εντατική 40χρονη που κάηκε προσπαθώντας να ανάψει το τζάκι

Στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται η 40χρονη γυναίκα που υπέστη εγκαύματα στο σπίτι της. Στην προσπάθειά της να ανάψει το τζάκι προκλήθηκε φωτιά.

Η 40χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης (19.01.2021) όταν στο σπίτι της γυναίκας, που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας της οδού Χορτατσών στο Ηράκλειο, εκδηλώθηκε φωτιά.

Οι φλόγες προκάλεσαν σοβαρά εγκαύματα στην 40χρονη με τους άνδρες της πυροσβεστικής να την απεγκλωβίζουν και να την παραδίδουν στο ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί έκριναν την άμεση διασωλήνωσή της και την μεταφορά της στη ΜΕΘ.

«Η κατάστασή της είναι σοβαρή γι’ αυτό και διασωληνώθηκε και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», επεσήμανε στο cretapost ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις