Γιατρός του ΕΔΟΕΑΠ παρενόχλησε σεξουαλικά 5 γυναίκες - Τι αποκάλυψε η Ελένη Σπανοπούλου


Η πρώην πρόεδρος του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), Ελένη Σπανοπούλου και με αφορμή τις αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, αναφέρθηκε σε γιατρό του Οργανισμού που παρενόχλησε σεξουαλικά πέντε γυναίκες, κατά την περίοδο 2009-2011.
Οπως είπε η κυρία Σπανοπούλου στο Κontra24 και στον Αιμίλο Λιάτσο, τα γεγονότα της σεξουαλικής παρενόχλησης, τα έζησε ως πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ. Από τις πέντε γυναίκες οι τρεις ήταν δημοσιογράφοι (από τον Alpa, τo Star και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ) και οι δυο υπάλληλοι. «Ο γιατρός έκλεινε την πόρτα στο εξεταστήριο και επιδιδόταν σε διάφορες πράξεις με το πρόσχημα της εξέτασης», είπε η κυρία Σπανοπούλου.Μετά από τις καταγγελίες φτιάχτηκε επιτροπή και το μόνο που έγινε ήταν να απολυθεί ο γιατρός.
Δείτε τι είπε η Ελένη Σπανοπούλου:
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις