Την επαναλειτουργία των δικαστηρίων ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Την επαναλειτουργία των δικαστηρίων ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Την πλήρη επαναλειτουργία των Δικαστηρίων, με αυστηρή τήρηση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, ζήτησε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ) Στάθης Κουτσοχήνας σε σημερινή, έκτακτη συνέντευξη Τύπου. «Δεν μπορεί», πρόσθεσε, «να γίνει αποδεκτό ν’ ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα, το λιανεμπόριο, οι εκκλησίες, τα κομμωτήρια κ.ά., να συζητείται το άνοιγμα της εστίασης και των χιονοδρομικό κέντρων και να λείπει ακόμη από την κουβέντα μας το άνοιγμα των Δικαστηρίων».

Άλλωστε, όπως παρατήρησε ο ίδιος, τα δικαστήρια το διάστημα που λειτούργησαν (Σεπτέμβριο – Οκτώβριο) δεν αποδείχθηκε -ούτε καν υποστηρίχθηκε- ότι αποτέλεσαν εστία υπερμετάδοσης του ιού. Παράλληλα, έθιξε το ζήτημα της επιβίωσης των δικηγόρων και σημείωσε ότι σε σχέση με άλλους πληττόμενους κλάδους, οι δικηγόροι δεν έχουν λάβει αντίστοιχη οικονομική υποστήριξη, αν και -όπως πρόσθεσε- «εμείς δεν ζητάμε να ζήσουμε με επιδόματα αλλά από τη δουλειά μας».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις