Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες από το ΕΒΕ Φλώρινας

Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες από το ΕΒΕ Φλώρινας

Συνεχίζει την προσφορά τροφίμων το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με επιχειρηματίες της περιοχής, στηρίζοντας την προσπάθεια στήριξης των απόρων και μοναχικών ατόμων της Ιεράς Μητρόπολης Φλώρινας.

Χθες έγινε νέα παράδοση τροφίμων κρέατος και γαλακτοκομικών από επιχειρηματία, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ενώ τη Τετάρτη παραδόθηκαν 10 τόνοι μήλα.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σάββας Σαπαλίδης, τόνισε: «Πραγματικά συγχαίρω τους επιχειρηματίες μας, οι οποίοι στηρίζουν τέτοια προγράμματα ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Το Επιμελητήριό μας θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα να στηρίζει και να ενισχύει το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Φλώρινας. Καλούμε τους επιχειρηματίες συναδέλφους μας, παρ’ όλες τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουν, να στηρίξουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του τόπου μας».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις