«Όλοι μαζί» για δουλειά

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Εργασία» συνεχίζει τη προσπάθεια του να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας να βρουν εργασία, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που λόγω της πανδημίας έχουν αυξηθεί τα ποσοστά ανεργίας. Εταιρείες που αναζητούν υπαλλήλους, μπορούν να επισκεφθούν το www. oloimaziboroume.gr, να αναζητήσουν το banner «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Εργασία» και να “ανεβάσουν” τις θέσεις εργασίας που διαθέτουν, προκειμένου να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινόν και να βρουν ενδιαφερομένους. Επίσης, όσοι αναζητούν εργασία προτείνουμε να επισκέπτονται το site του. 

 Όλοι Μαζί Μπορούμε, ώστε να ενημερώνονται για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν. Το site βασίζεται στην “Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων”. Έτσι, η κάθε εταιρεία που επιθυμεί πρόσβαση στα βιογραφικά των υποψηφίων υπαλλήλων, θα πρέπει να εγγραφεί στο site, ώστε να είναι γνωστά τα στοιχεία της. 

 **Το κείμενο είναι από δελτίο Τύπου που λάβαμε.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις