Μέτρα στήριξης 11,6 δισ. ευρώ το 2021 για την πανδημία (video)

Στα 11,6 δισεκατομμύρια ευρώ θα φτάσουν τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων για την πανδημία το 2021, αρκετά ψηλότερα από ό,τι προβλεπόταν στον προϋπολογισμό (7,5 δισ. ευρώ).

Η παράταση των περιοριστικών μέτρων, σύμφωνα με την έκθεση ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, θα οδηγήσει και σε «αναιμική» ανάκαμψη το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Με βάση την έκθεση, τον Μάρτιο θα είναι έτοιμες οι νέες αντικειμενικές αξίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προτίθεται να τηρήσει αυτό το χρονοδιάγραμμα και έτσι τον Αύγουστο τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ θα εκδοθούν με τις νέες αντικειμενικές αξίες.

Στην έκθεση γίνεται αναφορά και στο θέμα του παγώματος των πλειστηριασμών, για το οποίο επισημαίνεται ότι θα πρέπει να είναι στοχευμένο, μόνο για ευάλωτα νοικοκυριά.

Τον Ιούλιο αναμένεται να ισχύσει ο νέος κατώτατος μισθός.

Ρεπορτάζ: Ραλλού Αλεξοπούλου

www.ert.gr

Το άρθρο Μέτρα στήριξης 11,6 δισ. ευρώ το 2021 για την πανδημία (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις