Την Πέμπτη στη Βουλή η «μάχη των αρχηγών» με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη

Την Πέμπτη στη Βουλή η «μάχη των αρχηγών» με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη

Με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκινά στις 10 το πρωί της Πέμπτης, η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, με θέμα την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου στον απόηχο των εξελίξεων της υπόθεσης Λιγνάδη.

Η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών αναμένεται να είναι έντονη, όπως προδιαγράφει και το πολιτικό κλίμα των τελευταίων ημερών με μετωπική σύγκρουση Μητσοτάκη- Τσίπρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξαγγείλει «πακέτο» νομοθετικών πρωτοβουλιών για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και θα καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να αποκηρύξει αναφορές στα social media που συνδέουν τη ΝΔ με την παιδεραστία.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να επιχειρήσει να βάλει στο κάδρο των ευθυνών τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας εκ νέου για συγκάλυψη στην υπόθεση Λιγνάδη, ενώ θα εστιάσει και στην πλήρη κάλυψη του Πρωθυπουργού στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με χαρακτηριστικά προ-ημερησίας διάταξης συζήτηση και θα περιλαμβάνει πρωτολογίες και δευτερολογίες των πολιτικών αρχηγών, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κλείνει τη συζήτηση με την τριτολογία του.

Στις 16:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις