Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά πάντα με ξύλινη κουτάλα. Κατά τον βρασμό, έλκει τις φυσαλίδες που κολλάνε επάνω της, αντί να ξεχειλίζουν στην κατσαρόλα. Πάντως, ο Ούγκο Τονιάτσι ως.. παρηκμασμένος.. σεφ της εποχής εκείνης, στο «Μεγάλο φαγοπότι» του Μάρκο Φερέρι, δίνει στις κρεμ-καραμελέ του σχήμα γυναικείου βυζιού (εκ του ασφαλούς).
Το μυστικό λοιπόν του σεφ στο χθεσινό φαγοπότι της Βουλής ήταν: ζαρκάδι σαλμί, αλλά από λαθροκυνηγούς που είναι συγχρόνως πρόεδροι φιλοζωικών σωματείων -ακόμα και του Βαρουφάκη, που ψαρεύει νόμιμα στα νερά της Αίγινας τσιπούρες για τη βεράντα του στην Πλάκα.
Γιώργος Βέλτσος / ΕφΣυν
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.