Σε καραντίνα και οι επερχόμενες αργίες – Γέμισαν οι παραλίες (video)

Για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα θα συνεχιστεί το lockdown στην Αττική και άλλες 10 περιοχές. Με κλειστή την εστίαση, η ερχόμενη Τσικνοπέμπτη θα έχει ένα τελείως διαφορετικό χρώμα. Tουλάχιστον θα διατηρήσει το ίδιο άρωμα…

Άλλη μία γιορτή θα περάσουν οι πολίτες στα σπίτια τους σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η Αττική είναι στο βαθύ κόκκινο, ωστόσο πολλοί σκέφτονται να ψήσουν την Τσικνοπέμπτη, σε μπαλκόνια και ταράτσες, όπως το περασμένο Πάσχα.

«Ας περάσουμε την Τσικνοπέμπτη σε στενό κύκλο, ας περιοριστούμε στους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε καθημερινή επαφή, ώστε να μην έχουμε πάλι έξαρση της πανδημίας» διαμήνυσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 9 ατόμων σε κλειστούς χώρους.

Η κίνηση είναι αυξημένη σε συνοικιακά κρεοπωλεία και στη Βαρβάκειο Αγορά.

Γεμάτες οι παραλίες

Παρά το σκληρό lockdown στην Αττική, οι παραλίες γέμισαν από κόσμο.

Πολλοί έκαναν μπάνιο, άλλοι έπαιζαν ρακέτες κι άλλοι κάθονταν με την παρέα τους δίπλα στη θάλασσα, σαν να μην υπάρχουν απαγορευτικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Βασάλου

www.ert.gr

Το άρθρο Σε καραντίνα και οι επερχόμενες αργίες – Γέμισαν οι παραλίες (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις