Θετικός στον κορoνoϊό ο Κώστας Σκανδαλίδης


Θετικός στον κορoνoϊό διαγνώστηκε ο βουλευτής Α’ Αθήνας του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης και η σύζυγός του Μπέτυ. Aυτό γνωστοποίησε ο ίδιος ο πολιτικός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής.. δικτύωσης.
Όπως αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, τη Δευτέρα ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία και μετέβη με τη σύζυγό του για να υποβληθούν σε μοριακό τεστ. Και τα δυο τεστ βγήκαν θετικά. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει ιδιαίτερα συμπτώματα ενώ μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονται σε καραντίνα.Διαβάστε τι έγραψε ο Κ. Σκανδαλίδης στο fb:«Τελικά ο Covid-19 μας επισκέφθηκε και εμένα και τη Μπέτυ.Δευτέρα πρωί αφού ένιωσα μια μικρή αδιαθεσία, πήγαμε και οι δυο αμέσως για μοριακό test. Mας βρήκαν θετικούς χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.
Μένουμε σπίτι και ασφαλείς στις εντολές των γιατρών».
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις