Άνοιξε η πλατφόρμα self-testing.gov.gr – Πώς δηλώνεται το αποτέλεσμα (video)

Άνοιξε το απόγευμα της Τετάρτης η πλατφόρμα καταχώρησης και ενημέρωσης για την χορήγηση των self tests ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 τα οποία είναι αναγκαία προκειμένου μαθητές Λυκείου και εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου στις αίθουσες.

Αναλυτικές οδηγίες για τη διεξαγωγή του τεστ, την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί εάν βρεθεί θετικό κρούσμα, τη δήλωση του αποτελέσματος του τεστ και τη σχολική κάρτα εξέδωσαν οι αρμόδιοι φορείς.

Την σχετική τροπολογία για την ενεργοποίηση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας όπου θα καταχωρούνται τα αποτελέσματα των ατομικών τεστ ανίχνευσης κορονοϊού κατέθεσε στην Βουλή το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Επισημαίνεται ότι η υπηρεσία της δήλωσης των self tests θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή 11 Απριλίου.

www.ertnews.grΤο άρθρο Άνοιξε η πλατφόρμα self-testing.gov.gr – Πώς δηλώνεται το αποτέλεσμα (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις