Όταν η Σάκκαρη έφαγε «άκυρο» από τον Καπουτζίδη για το Παρά Πέντε (βίντεο)

Όταν η Σάκκαρη έφαγε «άκυρο» από τον Καπουτζίδη για το Παρά Πέντε (βίντεο)

To παράπονο της Μαρίας Σάκκαρη στον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί την έκοψε από το «Παρά Πέντε». Ο ρόλος για τον οποίο προοριζόταν. Δείτε το βίντεο.

Μαγεύει στα κορτ του τένις, αλλά θα μπορούσε να είχε μεσουρανήσει στον χώρο της τηλεόρασης αν δεν είχε φάει… «άκυρο»! Ο λόγος για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία αποκάλυψε πως είχε περάσει από οντισιόν για το «Παρά Πέντε» και κόπηκε.

Μάλιστα, την αποκάλυψη αυτή την έκανε στην εκπομπή του ίδιου του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα.

Η 25χρονη τενίστρια εξιστόρησε στον επιτυχημένο σεναριογράφο και ηθοποιό πως είχε δοκιμαστεί σε οντισιόν της κωμικής σειράς «Στο Παρά Πέντε», για να παίξει τον ρόλο της Αγγέλας σε μικρή ηλικία (την Αγγέλα υποδυόταν η Αγγελική Λάμπρη).

Παρ’ όλα αυτά, η οντισιόν δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε η μικρή Μαρία, μιας και τον ρόλο κέρδισε ένα άλλο κορίτσι, που ξεχώρισε -και- για τα κόκκινα μαλλιά του.

Η Μαρία έβγαλε την πίκρα της στον Γιώργο Καπουτζίδη, που ήταν παρών στην οντισιόν, αλλά δεν της έδωσε το ρόλο, με τον παρουσιαστή της εκπομπής να… ρίχνει τις ευθύνες αλλού.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις