Ι. Δαβερώνης: Χρειάζεται ενίσχυση για ομαλή επανεκκίνηση στην εστίαση (video)

Δεν θα τεθεί κανένα θέμα για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ανακοινωθεί, δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Ιωάννης Δαβερώνης πρόεδρος της ένωσης εστιατόρων Αττικής.

Θα πρέπει να ξεκλειδωθεί και το χρηματοδοτικό εργαλείο του ΕΣΠΑ γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για τους επαγγελματίες, για να γίνει ομαλά η επανεκκίνηση, μετά από ένα εξάμηνο κλείσιμο.

Θα λειτουργήσουμε υπεύθυνα η εστίαση το έδειξε αυτό, σεβάστηκε πάρα πολύ την πανδημία, οι συνάδελφοι που δούλεψαν με Take away και delivery, αλλά και όσοι ήταν έξι μήνες κλειστοί το έχουν αποδείξει και δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα.

Πρέπει να ξεκινήσουμε ομαλά και να δώσουμε μία ώθηση γιατί ο κλάδος αντιμετώπισε πολλά οικονομικά προβλήματα με το εξάμηνο κλείσιμο, δεν θα δεχτούμε άλλο κλείσιμο αν προκύψουν τέτοια.

Ως προς το ωράριο και τους περιορισμούς, εξέφρασε την άποψη ότι “τουρισμό πουλάμε, δεν λειτουργούμε όπως στη Βόρεια Ευρώπη”.

www.ertnews.grΤο άρθρο Ι. Δαβερώνης: Χρειάζεται ενίσχυση για ομαλή επανεκκίνηση στην εστίαση (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις