Κούβα | Το γαλάζιο νησί, ύφαλοι υπό παρακολούθηση

Διαθέσιμο έως 29/04/2021

Η Κούβα είναι ο κήπος της Εδέμ σ’ ένα σταυροδρόμι ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Έπειτα από 50 χρόνια δικτατορίας και απομόνωσης το νησί προσφέρει παρθένα φύση και οικολογικούς θησαυρούς.

Τι θα γίνει όμως στο μέλλον; Θα μπορέσουν οι Κουβανοί να διαφυλάξουν αυτή την κληρονομιά, καθώς αντιμετωπίζουν, με τα νέα δεδομένα, την πίεση του τουρισμού και του πλουτισμού; Ποια πολιτική είναι αυτή που θα καταφέρει να διαφυλάξει τον μοναδικό φυσικό πλούτο του νησιού και ποιες φωνές θα επικρατήσουν για το μέλλον αυτού του νησιού που είναι το κόσμημα της Καραϊβικής.Το άρθρο Κούβα | Το γαλάζιο νησί, ύφαλοι υπό παρακολούθηση εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις