Τα χρόνια του αίματος | Ειρήνη (1646-1649)

Διαθέσιμο έως 28/5/2021
Ο ρους του πολέμου αλλάζει διαρκώς κατευθύνσεις. Το 1643, η Γαλλία νικά την Ισπανία. Την ίδια χρονιά, ένας ολόκληρος γαλλικός στρατός αιχμαλωτίζεται. Η επιθυμία για τη σύναψη ειρήνης ολοένα εντείνεται. Μέχρι το τέλος του πολέμου, ο Πίτερ Χάγκεντορφ έχει διανύσει πάνω από 20.000 χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη, έχοντας χάσει δύο συζύγους και οχτώ από τα εννιά παιδιά του. Η Μπάρμπαρα Ξέλερ κατηγορείται για μαγεία και υποβάλλεται σε βασανιστήρια αλλά τελικά αθωώνεται – κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν! Η Άννα και ο Καρλ Γκούσταβ Βράνγκελ στέλνουν τα λάφυρα που έχουν συλλέξει πίσω στο Σκοκλόστερ της Σουηδίας. Ο πόλεμος τους έχει κάνει πλούσιους.

Σκηνοθεσία: Philippe Bérenger, Henrike Sandner
Παίζουν: Gloria Endres de Oliviera, Thomas Gerber, Jan Hasenfuß, Anna König, Christin NicolsΤο άρθρο Τα χρόνια του αίματος | Ειρήνη (1646-1649) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις