Εξαλλος ο καναλάρχης


Τεράστιο ζήτημα έχει ανακύψει με την πληροφορία που θέλει μεγάλη τράπεζα , να έχει προχωρήσει στο «κούρεμα» δανείων που σχετίζονται με πασίγνωστο καναλάρχη. Μάλιστα ένας.. άλλος καναλάρχης (δεν κατάφερε ο Παππάς να τους λιγοστέψει) τα έχει πάρει άγρια στο κρανίο και απειλεί θεούς και δαίμονες, ότι θα βγει και θα αποκαλύψει το σχετικό deal.
***Από την πλευρά της, η τράπεζα (όπως αναμένονταν) δείχνει να αγνοεί το σχετικό «κούρεμα». Προφανώς υπήρξε «κουρέας» που ερήμην του αφεντικού, πήγε και «κούρεψε» καμιά σαρανταριά εκατομμύρια. Σε κάθε περίπτωση στην πιάτσα υπάρχει η πληροφορία και μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο συγκεκριμένη.

Τhe Big Mouth / powergame.gr
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις