Σε απεργιακό κλοιό και η Θεσσαλονίκη (βίντεο)

INTIME

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται και η Θεσσαλονίκη, με οργανώσεις, σωματεία, συλλογικότητες να οργανώνουν κινητοποιήσεις και πορείες στο κέντρο της πόλης, ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Λίγο μετά τις 12.00 ξεκίνησε η πορεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης από την Αγίου Δημητρίου. Επί της Τσιμισκή και η πορεία που ξεκίνησε από την Καμάρα, με εκπαιδευτικούς, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και των φοιτητικών συλλόγων.

{https://www.youtube.com/watch?v=IpWh03rne7g}

{https://www.youtube.com/watch?v=Xfum1FuPrcw}

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η πορεία μελών του ΠΑΜΕ ξεκίνησε λίγο νωρίτερα. Ξεκίνησαν από το άγαλμα του Βενιζέλου και άρχισαν να κατευθύνονται Ανατολικά. «Αυτό το νομοσχέδιο θα καταλήξει στα σκουπίδια», φωνάζουν μέλη του ΠΑΜΕ στην πορεία τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Αρχικά προγραμματίστηκε συγκέντρωση με μικροφωνική στο άγαλμα Βενιζέλου, όπου εκατοντάδες διαδηλωτές κρατώντας πανό και πλακάτ ζητούσαν να μην εφαρμοστεί το νέο νομοσχέδιο εργασίας, κάνοντας λόγο για καταστρατήγηση του οκταώρου και των εργασιακών δικαιωμάτων.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις