Τσιτσιπάς: «Η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου» (video)

Αμέσως μετά την τεράστια νίκη του και την πρόκριση στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση για τη μεγάλη επιτυχία στην καθιερωμένη συνέντευξη:

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα κατάφερνα τέτοια επιτυχία όταν ξεκίνησα το τένις σε μια γειτονιά της Αθήνας. Αυτή η νίκη για μένα είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου. Στο 5ο σετ η ένταση ήταν μεγάλη και έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Είδα πολλούς να με υποστηρίζουν σήμερα στο γήπεδο και ελληνικές σημαίες και ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έχω την αναγνώριση της πατρίδας μου. Εγώ και η Μαρία (Σάκκαρη) έχουμε κάνει πολύ σκληρή δουλειά για να ανεβάσουμε το τένις στην Ελλάδα.»

www.ertnews.grΤο άρθρο Τσιτσιπάς: «Η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις