Γιατί οι Αμερικανοί επιστρέφουν στην Ευρώπη


Λίγες ώρες μετά τις συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν με τον Τούρκο ομόλογό του,.. στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, έγκυροι αναλυτές από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Τουρκία συζητούν για τις προοπτικές στα ελληνοτουρκικά και τα δεδομένα στις σχέσεις Ουάσιγκτον-Άγκυρας.
Απόψε, Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, στις 23:00, στην ΕΡΤ1, οι «Ειδικές Αποστολές Live», με τον Φάνη Παπαθανασίου, εξετάζουν γιατί οι Αμερικανοί επιστρέφουν στην Ευρώπη, καθώς και τα κρίσιμα ραντεβού στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.  
Στην εκπομπή μιλούν οι καθηγητές Διεθνών Σχέσεων, Δ. Καιρίδης, Κ. Αρβανιτόπουλος, Κ. Υφαντής, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος και ο γνωστός Τούρκος αναλυτής Γιαβούζ Μπαϊντάρ.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις