Μονή Πετράκη: Τι είπε στους αστυνομικούς ο δράστης της επίθεσης, «με καθαίρεσαν και τους επιτέθηκα»

EUROKINISSI

«Ήταν άδικη απόφαση» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο δράστης της επίθεσης με το καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη.

 

Ο νεαρός ιερωμένος βρισκόταν στη Μονή Πετράκη για το Συνοδικό Δικαστήριο εναντίον του, που τον καταδίκασε για δεύτερη φορά για υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να εμπλεκόταν.

«Με καθαίρεσαν και τους επιτέθηκα. Ήταν άδικη απόφαση. Ήταν σκευωρία η υπόθεση με τα ναρκωτικά» ανέφερε στους αστυνομικούς σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ποιος είναι ο δράστης

Ένας 37χρονος ιερέας από τη Βέροια, που είχε συλληφθεί το 2018 για ναρκωτικά φέρεται είναι ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης εις βάρος των Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη.

 Ο δράστης - ιερέας είχε τεθεί άμεσα σε παύση από το καθήκοντά του. Ο ίδιος ήταν παρών κατά τη συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου που αποφάσισε την καθαίρεσή του.

Αμέσως μετά έβγαλε το μπουκάλι που είχε στην τσέπη του και επιτέθηκε κατά των Μητροπολιτών.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις