Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, live συνέντευξη

Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, live συνέντευξη

Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης ανέφερε αρχικά: «Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που εχουμε παει ΝΒΑ και ζούμε το ονειρο μας. Ημαστε χαρούμενοι που ειμαστε πίσω και βλέπουμε τους φιλους μας. Χαρούμενοι που φέραμε και το κύπελλο μαζι. Έπρεπε να περάσουμε μεγάλη διαδικασία. Ειμαι παρα πολύ χαρούμενος γιατι είναι ενα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Δεν ξερω για πόσες μερες θα βρισκεται εδω αλλα θα τα με στα μερη που μεγαλώσαμε, Σεπόλια και Ζωγράφου. Τώρα που το είδαμε πάλι, ακόμα δεν έχουμε πιστε΄ψει τι έχει γινει. Είναι τρομερό. Με σκληρή δουλειά από τους δυο μας και την ομαδα. Και φυσικα που όλοι μας στηριζαν από την Ελλάδα και εύχονταν ότι καλύτερο για την ομάδα».

{https://twitter.com/gazzetta_gr/status/1421765233656356864

Δείτε Live τη συνέντευξή τους εδώ.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις