Δύσκολο χειμώνα βλέπουν οι άνθρωποι της εστίασης – «Θα πάμε στο take away και το delivery» (video)

Με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο θα έπρεπει να λειτουργήσει η εστίαση, επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και συναφών Αττικής Ιωάννης Δαβερώνης μιλώντας στην ΕΡΤ, κάνοντας λόγο ωστόσο για λάθος της κυβέρνησης σχετικά με το πώς θα εισέρχονται τα παιδιά στους χώρους εστίασης.

«Ο χειμώνας θα είναι πάρα πολύ δύσκολος και θα πάμε στο take away και στο delivery. Θα δούμε άδειες αίθουσες εστιατορίων, δυστυχώς. Θα κάτσουν στο σπίτι τους για να βρίσκονται όλοι μαζί, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι» είπε σχετικά. «Ελπίζουμε να έχουμε καλό καιρό για να μπορούμε να εξυπηρετούμε σε εξωτερικούς χώρους» πρόσθεσε.

«Ο κλάδος λειτουργεί με μεγάλη υπευθυνότητα, ο κόσμος δεν πρέπει να αισθάνεται φοβισμένος» τόνισε.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.grΤο άρθρο Δύσκολο χειμώνα βλέπουν οι άνθρωποι της εστίασης – «Θα πάμε στο take away και το delivery» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις