Ολυμπιακός: Μεγάλη η ζήτηση για τα εισιτήρια με Αντβέρπ

eurokinissi

Ανάρπαστα γίνονται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μεγάλη είναι η ζήτηση στα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι «Ερυθρόλευκοι» μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 26.000 φιλάθλους, το 80% της πληρότητας του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η αναμέτρηση με τους Βέλγους θα αποτελέσει το παιχνίδι με τους περισσότερους φιλάθλους σε σύγκριση με τα προηγούμενα λόγω κορονοϊού. Παράλληλα με τα εισιτήρια διαρκείας, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια σε ακόμα τρεις θύρες μετά την θύρα 19.

Στις θύρες 9,11 και 17 δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια διαρκείας, καθώς έχει συμπληρωθεί το μάξιμουμ της χωρητικότητας (80%). Εξάλλου, θα είναι και το πρώτο παιχνίδι με φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς θα υπάρχουν 1250 Βέλγοι (τουλάχιστον τόσα εισιτήρια πήραν) στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου.

Στο γήπεδο έχουν πρόσβαση όσοι έχουν εμβολιαστεί και όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις