Ωραίο και πλούσιο το κυριακάτικο φύλλο της «Εστίας»


Η κυριακάτικη «Εστία» Βγήκε την προηγούμενη Κυριακή το πρώτο και θέλει να μοιάσει στην Καθημερινή. Ιδιο μεγάλο σχήμα, αντίστοιχο σχήμα, καθαρές γραμμές. Με διαφορετικά sections.. (οικονομία, πολιτισμός κτλ), με αρκετή αρθρογραφία και με μεγάλα κείμενα. Και με μεγάλο γράμμα προφανώς για να διαβάζεται πιο εύκολα από αναγνώστες (λίγο) πιο προχωρημένης ηλικίας.
Και με πολλές, πάρα πολλές, ολοσέλιδες διαφημίσεις. Το πρώτο φύλλο είχε πλημμύρα από διαφημίσεις. Τιμή πώλησης 2 ευρώ.
Από αυτή την Κυριακή θα δίνει και δώρο Μπετόβεν. Μία συλλογή που θα περιλαμβάνει την κασετίνα, βιβλιαράκι με περιεχόμενα και 25 cd της Sony Classical. Ενώ θα έχει κι ένα βιβλίο με μία επιστολή, ντοκουμέντο τη λέει, του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου.
Η εφημερίδα είναι αξιοπρεπέστατη, συντηρητική εννοείται και μένει να δούμε αν θα βρει τη θέση της στον κυριακάτικο Τύπο. Κρίνοντας από την εικόνα του πρώτου φύλλου, αξίζει. - από το e-tetradio
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις