
Τα τελευταία πέντε επεισόδια της δημοφιλούς σειράς Casa de Papel έρχονται στις 3 Δεκεμβρίου.
Η ομάδα είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Έσωσαν την Lisbon αλλά είχαν θύματα. Ο Professor ''πιάστηκε'' από την αστυνόμο Sierra αλλά ήρθε η ώρα να γεννήσει.
Τα τελευταία πέντε επεισόδια του ''La Casa De Papel'' έρχονται στις 3 Δεκεμβρίου και σηματοδοτούν το τέλος της πιο διάσημης τηλεοπτικής ληστείας. Το τρέιλερ των τελευταίων επεισοδίων μόλις κυκλοφόρησε και το μόνο σίγουρο είναι πως το φινάλε θα είναι επικό.
Στην αρχή βλέπουμε τον Professor να οδηγεί ένα κόκκινο αυτοκίνητο πλησιάζοντας την τράπεζα, με κόσμο να ζητωκραυγάζει.
Ο αρχηγός του στρατού υπόσχεται πως θα ολοκληρώσει την αποστολή του και στη συνέχεια βλέπουμε διάφορες σκηνές δράσης με τους ληστές αλλά και με πλάνα από τον Berlin και την Tokyo.
{https://youtu.be/D57ZNDi0lKQ}
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.