Με κορωνoϊό στην Εντατική του «Σωτηρία» ο Γιώργος Τράγκας


Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και ιδρυτής του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι που εισήχθη χθες το βράδυ στο νοσοκομείο καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.
Ο κ. Τράγκας τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν σε καραντίνα με την σύζυγό του καθώς είχε νοσήσει από κορωνοϊό και μάλιστα το είχε κοινοποιήσει ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια.
Την εισαγωγή στη ΜΕΘ επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι, Πάρις Κουρτζίδης. «Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική» έγραψε στο twitter o Π. Κουρτζίδης.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις