Χάος στον αγώνα της Σαουδικής Αραβίας για τη Formula 2, σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στα μονοθέσια των Φιτιπάλντι και Πορτσέρ (βίντεο)

Σοβαρό ατύχημα κατά την έναρξη του Γκραν Πρι της Σαουδικής Αραβίας στη Formula 2. Ο αγώνας διεκόπη λίγες στιγμές μετά την αρχή, όταν το μονοθέσιο του Τεό Πουρτσέρ έμεινε ακίνητο στη γραμμή εκκίνησης, με τους οδηγούς να κάνουν ελιγμούς για να τον αποφύγουν. Ωστόσο, ο Ιταλός Ένζο Φιτιπάλντι που εκκινούσε 18ος δεν μπόρεσε να αποφύγει […]

Το άρθρο Χάος στον αγώνα της Σαουδικής Αραβίας για τη Formula 2, σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στα μονοθέσια των Φιτιπάλντι και Πορτσέρ (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις