
Ξανά βρήκε τον έρωτα ο Πύρρος Δήμας, καθώς μετά από τέσσερα χρόνια, χαμογελάει ξανά. Ο λόγος είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία είναι πλέον η σύντροφός του.
Ο ολυμπιονίκης εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση με την πρώην παίκτρια του «Survivor» και αθλήτρια του στίβου.
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο, ο Πύρρος Δήμας απέφευγε να πει οτιδήποτε για την Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία τον συνόδευε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.