Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο – Μαρτυρία γείτονα στην ΕΡΤ: Όσα μου είπε ο πατέρας πριν από λίγες ημέρες (video)

Εν αναμονή του πορίσματος του ιατροδικαστή, με το οποίο αναμένεται να δοθούν απαντήσεις στην οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέλφια άνδρας και γυναίκα, ηλικίας 34 ετών και 29 ετών αντίστοιχα, βρέθηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμά τους, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι» γείτονας της οικογένειας, κ. Γιάννης. «Νιώθω αρκετά λυπημενος γιατί δεν […]

Το άρθρο Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο – Μαρτυρία γείτονα στην ΕΡΤ: Όσα μου είπε ο πατέρας πριν από λίγες ημέρες (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις