«Ποντικοί» μπήκαν στη διώροφη μεζονέτα γνωστού επιχειρηματία της Αθήνας

«Ποντικοί» μπήκαν στη διώροφη μεζονέτα γνωστού επιχειρηματία της Αθήνας

Θύμα «ποντικών» έπεσε γνωστός επιχειρηματίας και μπον βιβέρ της Αθήνας, καθώς διαρρήκτες μπήκαν στη διώροφη μεζονέτα όπου μένει στο Πολύγωνο.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας και αθλητής του kickboxing διαπίστωσε ότι είχαν εισβάλει διαρρήκτες στο σπίτι του το απόγευμα της Πέμπτης (13.01.2022) όταν και επέστρεψε σε αυτό.

Οι δράστες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αναζητούσαν χρήματα και κοσμήματα και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο εσωτερικό του σπιτιού. Οι διασρρήκτες έφυγαν από τη μεζονέτα αρπάζοντας όσα χρήματα είχε ο επιχειρηματίας στη μεζονέτα, ενώ πήραν και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

Αμεσα ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης με την ΕΛΑΣ να έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις