Μπορεί, άραγε, το έντυπο να περάσει στην αντεπίθεση;


Το μέλλον των εντύπων περνάει μέσα από δύο βασικούς άξονες: α) την εσωτερική ενδοσκόπηση των αναγνωστών, παλαιότερων και εν δυνάμει φρέσκων, δηλαδή τι θέλουν για να αγοράζουν περισσότεροι σε σταθερή βάση μία εφημερίδα, και β) στην έναρξη άμεσου διαλόγου ανάμεσα στους εμπλεκόμενους για την προώθηση σχετικής εκστρατείας πάνω στη βάση μίας κοινά συμφωνημένης στρατηγικής για το μέλλον των εντύπων στη χώρα μας... Αν βρεθεί και χρήμα, ως τονωτική ένεση στους σφιχτούς καιρούς που διανύουμε, καλό θα ήταν... Ένας θησαυρός όπως η εφημερίδα δεν πρέπει να σβήσει, γιατί αυτόματα θα χαθούν πολλά πράγματα. Ποια; Αυτοί που τα ξέρουν, ας πράξουν τα δέοντα... Υπάρχει, πάντως, ακόμα χώρος για το καλό έντυπο.

- από κείμενο που υπογράφει ο Κώστας Μαρούντας στην ΕφΣυν (ΕΔΩ) υπό τον τίτλο: Μπορεί, άραγε, το έντυπο να περάσει στην αντεπίθεση;

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις