Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πορεία αντιεξουσιαστών για την κατάληψη στο ΑΠΘ, διαδηλωτής πήρε φωτιά (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πορεία αντιεξουσιαστών για την κατάληψη στο ΑΠΘ, διαδηλωτής πήρε φωτιά (βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από την συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην Καμάρα για την υπεράσπιση της κατάληψης «Στέκι στο Βιολογικό» στο ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, οι οποίες απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίς, και το κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν «αστακός» από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.

{https://www.youtube.com/watch?v=oIeeGboYQR0}

Στην εξέλιξη των επεισοδίων, τα ρούχα ενός διαδηλωτή πήραν φωτιά την ώρα που πήγε να πετάξει αντικείμενο προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο διαδηλωτής την ώρα που έτρεχε προς τα ΜΑΤ γλίστρησε και έπεσε στην άσφαλτο σε φωτιά ενώ έτρεξε πίσω προς το σύνολο των διαδηλωτών που επιχείρησαν να σβήσουν γρήγορα τις φλόγες. Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του.

{https://www.youtube.com/watch?v=a3isSsK10mA&t=25s}

Από τις μολότοφ που εκτοξεύτηκαν, σύμφωνα με το GRTimes.gr, προκλήθηκε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Αρριανού, χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί. Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για την κατάσβεση.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις