Κακοκαιρίας Ελπίς: «Οδύσσεια για να φτάσει φιάλη οξυγόνου στον πατέρα μου, τη κουβαλούσαν στα χέρια» (βίντεο)

Κακοκαιρίας Ελπίς: «Οδύσσεια για να φτάσει φιάλη οξυγόνου στον πατέρα μου, τη κουβαλούσαν στα χέρια» (βίντεο)

Απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα, «Οδύσσεια για να φτάσει μια φιάλη οξυγόνου στον άρρωστο πατέρα μου», λέει κάτοικος της Αγίας Παρασκευής, η ίδια ευχαρίστησε την πυροσβεστική.

Την υπερπροσπάθεια που έκανε προκειμένου να φτάσει στον πατέρα της μία φιάλη οξυγόνου το βράδυ της Δευτέρας περιέγραψε στο mega η κ. Ουρανία Ξυλούρη.

«Ο πατέρας έχει χρόνια ΧΑΠ. Η αναπνοή του υποστηρίζεται από μηχάνημα. Κατά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας κόπηκε το ρεύμα στην Αγία Παρασκευή, και παίρναμε τηλέφωνα να δούμε πότε θα έρθει. Κατά τη μία το πρωί έγινε σαφές ότι δε θα έρθει το ρεύμα, και τα αποθέματα οξυγόνου του πατέρα μου μειώνονταν συνεχώς. Ξεκινήσαμε προσπάθεια να μεταφερθεί σε χώρο με ηλεκτρικό ρεύμα ή να μπορέσουν να του πάνε φιάλη οξυγόνου, με τη Μεσογείων κλειστή», περιέγραψε η κ. Ξυλούρη.

«Κατά τις 2-3 η ώρα, ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και κατάφεραν και πέρασαν τη Μεσογείων, έφτασαν στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, και μετά κουβάλησαν στα χέρια για ένα χλμ. τη φιάλη του οξυγόνου στον πατέρα μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω», πρόσθεσε η ίδια.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις