Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Σπαρακτικό «κατηγορώ» - «Θέλω τα ισόβια να είναι ισόβια» (βίντεο)

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Σπαρακτικό «κατηγορώ» - «Θέλω τα ισόβια να είναι ισόβια» (βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη καθώς και το σπαρακτικό «κατηγορώ» για τη δολοφονία του παιδιού της.

Όπως λέει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, προσπαθεί να φτιάξει εικόνες στο μυαλό της για το πώς θα ήταν σήμερα η Ελένη, εάν θα είχε τελειώσει τις σπουδές, εάν θα δούλευε και εάν θα είχε κάποιον σύντροφο στο πλάι της.

Σκέφτεται εκείνο το μοιραίο βράδυ που ίδια -όπως εκμυστηρεύεται- κοιμόταν στο ζεστό κρεβάτι της ενώ το παιδί της αργοπέθαινε στα παγωμένα νερά.

«41 μήνες μετράω τον θάνατο του παιδιού μου, δεν έχω κοιμηθεί» τονίζει.

Δεν την ικανοποίησε η πρόταση της εισαγγελέως θα πει, καθώς ως μάνα της δολοφονημένης Ελένης θέλει τα ισόβια, να είναι ισόβια.

Όπως λέει ζει με τα «ψεύτικα όνειρα» του τι θα έκανε η Ελένη εάν ζούσε.

«Πολύ με πονάει που δεν έχει έρθει έστω μια φορά στα όνειρά μου να μου πει κάτι» αναφέρει στο Mega.

Ακόμη, αποκαλύπτει πως γράφει βιβλίο, στο οποίο θα καταγράψει αρκετές λεπτομέρειες αλλά και θα αναφερθεί στον άντρα της που στέκεται βράχος δίπλα της, με την ίδια να το αφιερώνει στην μνήμη της δολοφονημένης κόρης της.

Παράλληλα, είπε ότι «ζητώ και μαζί με τις μάνες των άλλων παιδιών, να συναντηθούμε με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων».

Δείτε το βίντεο:

#ΕΛΕΝΗ_ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ #ΜΗΤΕΡΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΙΣΟΒΙΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις