Ε. Βαρελά για τις γυναικοκτονίες: Δυστυχώς παρατηρείται ένας αρνητικός μιμητισμός – Επικίνδυνη η εξοικείωση με το έγκλημα (video)

Mια ακόμη γυναικοκτονία συγκλονίζει από το πρωί της Παρασκευής (24/6) την ελληνική κοινωνία που τον καιρό της πανδημίας βλέπει τα περιστατικά βίας εναντίον των γυναικών να αυξάνονται. Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά σχολίασε στην ΕΡΤ το θλιβερό περιστατικό στο Κουκάκι λέγοντας ότι «είναι εξαιρετικά πολλές οι περιπτώσεις και έχουμε χάσει πια το λογαριασμό. Δυστυχώς παρατηρείται ένας […]

Το άρθρο Ε. Βαρελά για τις γυναικοκτονίες: Δυστυχώς παρατηρείται ένας αρνητικός μιμητισμός – Επικίνδυνη η εξοικείωση με το έγκλημα (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις