Στο αυτόφωρο βοσκός στην Κρήτη, έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε τουρίστες

eurokinissi

Στο αυτόφωρο κατέληξε ένας βοσκός από την Κίσαμο, ο οποίος φέρεται να έδειξε σε τουρίστες τα γεννητικά του όργανα.

Στη σύλληψη ενός βοσκού από την Κίσαμο προχώρησε η αστυνομία στην Κρήτη, έπειτα από καταγγελία τουριστών. Το ζευγάρι με το μωρό του κινούνταν με νοικιασμένο αυτοκίνητο σε απομακρυσμένο χωριό της Κισάμου, όταν βρέθηκε μπροστά σε διερχόμενο κοπάδι προβάτων.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα, όσο όμως το κοπάδι περνούσε ο 30χρονος βοσκός, έβαλε το πρόσωπό του στο τζάμι του αμαξιού κάνοντας άσεμνες χειρονομίες στο ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr ο βοσκός δεν έμεινε εκεί, καθώς στη συνέχεια κατέβασε το παντελόνι του, δείχνοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.

Το ζευγάρι αφού εφυγε από το σημείο κατευθύνθηκε απευθείας στο ΑΤ Κισάμου όπου προχώρησε σε καταγγελία. Η Αστυνομία τον συνέλαβε έπειτα από λίγη ώρα για προσβολή γεννετήσιας αξιοπρέπειας.

#ΚΡΗΤΗ #ΚΙΣΑΜΟΣ #ΒΟΣΚΟΣ #ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ_ΟΡΓΑΝΑ #ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις