Ζωή Φίτσιου: «Αργυρή» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας

Ζωή Φίτσιου: «Αργυρή» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Ζωή Φίτσιου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας που διέξαγεται στο Μόναχο.

Ακόμα ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας πήρε η Ελλάδα την Κυριακή (14/08) αφού η Ζωή Φίτσιου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του μονού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μόναχο, με χρόνο 08:09.21.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Φίτσιου άρχισε δυνατά τον αγώνα της και, μάλιστα, στα πρώτα 500 μέτρα κατάφερε να ξεχωρίσει, ωστόσο στην πορεία της κούρσας υποχώρησε μέχρι και εκτός βάθρου. Καθοριστικής σημασίας, όμως, αποδείχθηκε το δεύτερο ήμισυ του αγώνα μιας και η Ζωή Φίτσιου είχε αρκετές δυνάμεις και όχι μόνο άντεξε στην πίεση της Αόιφ Κέισι από την Ιρλανδία και της Στεφανία Μπουτινιόν από την Ιταλία, αλλά στα τελευταία 500 μέτρα πέρασε και τη Μαρτίνε Βελντχάους από την Ολλανδία (08:10.20), τερματίζοντας πίσω μόνο από την Ιονέλα Κόζμιουτς από τη Ρουμανία (08:04.41)

Τα αποτελέσματα του τελικού
Ιονέλα Κόζμιουτς (Ρουμανία) - 08:04.41
Ζωή Φίτσιου (Ελλάδα) - 08:09.21
Μαρτίνε Βελντχάους (Ολλανδία) - 08:10.20
Αόιφ Κέισι (Ιρλανδία) - 08:11.68
Στεφανία Μπουτινιόν (Ιταλία) - 08:16.62
Μαρίζ-Λουΐζ Ντράγκερ (Γερμανία) - 08:24.81

#ΑΡΓΥΡΟ #ΜΕΤΑΛΛΙΟ #ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις