Μαρίνα Πατούλη: Αποχωρίστηκε την Μύκονο και ξέσπασε σε...κλάματα

Μαρίνα Πατούλη: Αποχωρίστηκε την Μύκονο και ξέσπασε σε...κλάματα

Μετά από αρκετούς μήνες παραμονής στην Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο και να γυρίσει για λίγο πίσω στην βάση της, την Αθήνα.

Όμως, το πήρε βαριά και κατά την αποχώρησή της δάκρυσε. Η κάμερα του Mykonos Live TV την πέτυχε κατά τη διάρκεια της επιβίβασής της στην πρωινή πτήση από το νησί των ανέμων για Αθήνα.

Στο πλευρό της βρισκόταν ο αγαπημένος της, Βλάσσης Χολέβας

Ενώ συνομιλούσε με τον αγαπημένο της, Βλάσση Χολέβα, έβαλε τα κλάματα και στη συνέχεια σκούπισε με τα χέρια της τα δάκρυα από το πρόσωπό της.

Ο λόγος της συγκίνησής της δεν έχει γίνει γνωστός. Ίσως όμως να είχε να κάνει με το γεγονός ότι έφευγε από το αγαπημένο της νησί που ζει και εργάζεται τους τελευταίους μήνες.

Ο Βλάσσης Χολέβας δίπλα της προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ.

 

#ΜΑΡΙΝΑ_ΠΑΤΟΥΛΗ #ΜΥΚΟΝΟΣ #ΚΛΑΜΑΤΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις