Καρέ καρέ η διαδρομή θανάτου του «φυγά» ασθενή από το νοσοκομείο Ρίου

Intime

Μοιραία αποδείχθηκε η απόφαση 65χρονου ασθενούς να φύγει χωρίς την συναίνεση των ιατρών από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλευόταν.

Ο ηλικιωμένος χωρίς να έχει λάβει εξιτήριο και χωρίς να γίνει αντιληπτός, έφυγε από το δωμάτιο της δερματολογικής κλινικής.

Εξήλθε της κεντρικής πύλης του νοσοκομείου και, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, πεζός κινήθηκε προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου.

Πέρασε το παλαιό δημαρχείο Ρίου και έξω από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών που διαθέτει κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, αισθάνθηκε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος.

Το επεισόδιο που κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης, έγινε αντιληπτό και από περαστικό που αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, και στο σημείο έσπευσαν διασώστες που κατά πληροφορίες προχώρησαν σε καρδιοναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Ο 65χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο και εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Νεκρός είναι ο Ιωάννης Κοτσανόπουλος, κάτοικος εν ζωή Πατρών.

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία –νεκροτομή.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, με τον ηλικιωμένο άγνωστο γιατί, να παίρνει την απόφαση να φύγει αυτοβούλως από το νοσοκομείο, χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει κάποιον από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την πρόθεσή του.

#ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΠΑΤΡΑ #ΑΣΘΕΝΗΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις