Ανάπλασις παίδων


Στο αστυνομικό κράτος των Εξαρχείων απαγορεύεται και το μπάσκετ! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την αιφνιδιαστική και απρόκλητη επίθεση, χθες το βράδυ, ανδρών των ΜΑΤ σε γονείς που βρίσκονταν μαζί με τα παιδιά τους στο γνωστό μπασκετάκι στον λόφο του Στρέφη;
Τα βίντεο που τράβηξαν κάτοικοι από τα μπαλκόνια τους είναι εξοργιστικά. Οι σερίφηδες του κ. Θεοδωρικάκου ορμούν πάνω στους ανθρώπους, τους χτυπάνε, τους προσάγουν, ενώ ακολουθεί επέλαση εποχούμενης ομάδας γύρω και μέσα στο γηπεδάκι. Οι άνθρωποι από τα μπαλκόνια φωνάζουν απεγνωσμένα «Ε, τι κάνετε εκεί, σας βλέπουμε!» και κάπου εμφιλοχωρεί και ο φόβος μη γίνουν και οι ίδιοι στόχος των δυνάμεων της τάξης.
Μέρες και νύχτες δημοκρατίας στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ή έργα... ανάπλασης των αθλοπαιδιών.Ελένη Γκρούη / EφΣυν
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις