Θύμα κλοπής ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού: Toυ άρπαξαν τσάντα με σημαντικά έγγραφα

Θύμα κλοπής ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού: Toυ άρπαξαν τσάντα με σημαντικά έγγραφα

Σημαντικά έγγραφα και προσωπικά του αντικείμενα περιείχε η τσάντα που άρπαξαν από ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι στη Δάφνη.

Θύμα κλοπής έπεσε ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, όταν σταμάτησε έξω από φούρνο στην Δάφνη στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η ΕΡΤ, ο 42χρονος δημοσιογράφος κατέβηκε από τη μηχανή αφήνοντας την τσάντα του πάνω στη σέλα για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Εκείνη τη στιγμή πέρασε μία μοτοσικλέτα με δύο άτομα, με τον συνεπιβάτη να αρπάζει την τσάντα. Το θύμα, ωστόσο, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας και των δραστών.

Στην κατάθεσή του στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών, ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού κατέθεσε ότι η καφέ τσάντα του περιείχε το πορτοφόλι του, τραπεζικές κάρτες, κάρτες εισόδου σε υπουργεία και στη Βουλή, το δίπλωμά του, την ταυτότητά του καθώς και σημαντικά έγγραφα για το αντικείμενο της εργασίας του.

#ΕΙΔΙΚΟΣ_ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ #ΤΣΑΝΤΑ #ΕΓΓΡΑΦΑ #ΚΛΟΠΗ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις