Π. Λεκάκης: Με άλλη κάλπη στέλνουμε πολιτικά μηνύματα, σε άλλη αποφασίζουμε για την πόλη

Π. Λεκάκης: Με άλλη κάλπη στέλνουμε πολιτικά μηνύματα, σε άλλη αποφασίζουμε για την πόλη

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 παραχώρησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης.

«Ο πολίτης θα πρέπει να ψηφίσει σωστά σε κάθε κάλπη. Τα πολιτικά μηνύματα τα στέλνει σε άλλη κάλπη και στις αυτοδιοικητικές εκλογές ψηφίζει για το καλό της πόλης», σημείωσε. Ο κ. Λεκάκης τόνισε για άλλη μια φορά πως τα κόμματα δεν πρέπει να εμπλέκονται στην τοπική αυτοδιοίκηση σημειώνοντας πως η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες που συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν για το καλό της πόλης.

«Υπάρχει μια κόντρα Ταχιάου-Νοτοπούλου που είναι κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Και μια κόντρα Ταχιάου-Ορφανού για το ποιος είναι περισσότερο νεοδημοκράτης», επισήμανε.

Σε ερώτηση γιατί δεν υπήρξε προεκλογική συνεργασία με τον κ. Βούγια, ο κ. Λεκάκης απάντησε πως η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» δεν έχει σχέση με κομματικά χρίσματα. «Ο κ. Βούγιας θα μπορούσε να πάρει μια γενναία απόφαση, να είναι μαζί μας και να αφήσει τους όποιους εγωισμούς ώστε να πορευθούμε όλοι μαζί για τη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω όμως αν τέτοιες αποφάσεις μπορούν να πάρουν άνθρωποι που έχουν από πίσω κόμματα», απάντησε.

Σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες ο κ. Λεκάκης δήλωσε πως «εμείς πονάμε την τοπική αυτοδιοίκηση, το δήμο Θεσσαλονίκης δεν θα τον αφήσουμε ακυβέρνητο ούτε μια ημέρα. Θα συνεργαστούμε με όλους εκτός από τα άκρα».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις