2,7 εκ. ευρώ από τον «Φιλόδημο» στους δήμους του Έβρου

2,7 εκ. ευρώ από τον «Φιλόδημο» στους δήμους του Έβρου

Με περισσότερα από 2,7 εκ. ευρώ θα επιχορηγηθούν οι δήμοι Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σαμοθράκης από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την κατανομή που ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, στον δήμο Αλεξανδρούπολης αντιστοιχούν 1.067.000 ευρώ, στον δήμο Ορεστιάδας 640.000 ευρώ, στον δήμο Σουφλίου 494.000 ευρώ, στον δήμο Διδυμοτείχου 353.000 ευρώ και στον δήμο Σαμοθράκης 169.000 ευρώ. Οι επιλέξιμες δράσεις και τα έργα θα εξυπηρετούν τους άξονες του Προγράμματος στους τομείς της τοπικής ανάπτυξης, της προστασίας του περιβάλλοντος, στη βελτίωση και συντήρηση υποδομών και στην προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και μηχανημάτων. Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, παρουσίασε άλλες δύο προσκλήσεις του προγράμματος “Φιλόδημος”, συνολικού προϋπολογισμού 90 εκ. ευρώ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις