Π. Γκαρσία: Είμαι περήφανος γιατί εκτός από καλύτεροι παίκτες γίνατε και καλύτεροι άνθρωποι (ΦΩΤΟ)

Π. Γκαρσία: Είμαι περήφανος γιατί εκτός από καλύτεροι παίκτες γίνατε και καλύτεροι άνθρωποι (ΦΩΤΟ)

Ο Πάμπλο Γκαρσία ευχαρίστησε τους παίκτες της Κ19 του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την υπερηφάνειά του για τους δικούς του πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ουρουγουανός δεν στάθηκε μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους παίκτες του να σφραγίζουν την κορυφή χωρίς ήττα, αλλά και στο γεγονός πως έγιναν καλύτεροι άνθρωποι.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλο το τεχνικό τιμ. Πέρα από τα 2 πρωταθλήματα με 44 νίκες, 3 ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια είμαι περήφανος γιατί εκτός από καλύτεροι παίχτες γίνατε και καλύτεροι άνθρωποι.

Το μόνο που μπορώ πω είναι ευχαριστώ και να σας ευχηθώ ότι καλύτερο για το μέλλον με πολλή δουλειά, σεβασμό και ταπεινότητα όπως πάντα...».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις