Λασίθι: Βαριές ποινές για καλλιέργεια και κατοχή μεγάλης ποσότητας ινδικής κάνναβης

Λασίθι: Βαριές ποινές για καλλιέργεια και κατοχή μεγάλης ποσότητας ινδικής κάνναβης

Ισόβια  συν επτά χρόνια φυλάκισης αλλά και καταβολή 53.500 ευρώ επέβαλε χθες  το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης στον έναν από τους τέσσερις συνολικά κατηγορούμενους που εμπλέκονται σε υπόθεση καλλιέργειας χιλιάδων δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης που είχε εντοπιστεί από την αστυνομία στην Ιεράπετρα, τον Ιούνιο του 2018.

Πρόκειται για τον κατηγορούμενο από τον Μυλοπόταμο, ο οποίος – εκτός των άλλων – έκρυβε σε αποθηκευτικούς χώρους ιδιοκτησίας του 133 δενδρύλλια,  αλλά και σχεδόν 22 κιλά κάνναβης.

Στον ένα από τους δύο κατηγορούμενους από την Ιεράπετρα, επιβλήθηκε ποινή 12 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή 10.500 ευρώ, στον δεύτερο ποινή 16 ετών και 4 μηνών και χρηματική ποινή 10.300 ευρώ. Στον τέταρτο κατηγορούμενο από το Ρέθυμνο,  επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 2 μηνών, ενώ αφέθηκε ελεύθερος αφού  η ποινή του έχει αναστέλλουσα ισχύ.

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις