Πώς ψήφισαν οι 17άρηδες για πρώτη φορά - Χρήσιμα συμπεράσματα

photo: eurokinissi

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα πολλοί από τους νέους της χώρας ηλικίας 17 ετών.

Μετά τα πρώτα αποτελέσματα του exit poll που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, διαμορφώθηκε η εικόνα για τους νέους, ηλικίας 17 έως 24 ετών. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα τελευταία νούμερα, το 30,5% αυτής της ομάδας ψήφισε Νέα Δημοκρατία, το 25,6% ΣΥΡΙΖΑ, το 3,1% ΚΙΝΑΛ, το 3,7% ΚΚΕ και το 23,7% άλλο κόμμα. Τέλος, ιδιαίτερα αυξημένο ήταν το ποσοστό που ψήφισε Χρυσή Αυγή, καθώς ανήλθε στο 13,3%.

Διαβάστε επίσης:

Αποτελέσματα ευρωεκλογών 2019: Τι ώρα θα υπάρξουν τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα

Εκλογές 2019: Νίκη ΝΔ στις ευρωεκλογές δίνει το exit poll 2019 - Live Blogging στα Dikaiologitika News - Σχολιάστε, στείλτε φωτογραφίες και βίντεο

Εκλογές 2019: Κλείσαν οι κάλπες - Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των exit polls 2019

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις